Smaak

Bierkaart

De kunst en kunde van een uitgebalanceerd biermenu? Informeer naar de mogelijkheden! Een uitgebreide bierkaart wordt tegenwoordig verwacht door de horecagast. Deskundig advies door gastheer en personeel is dan zeer wenselijk.

Kennis

Onze kennis van speciaalbieren en bijpassende gerechten kan van pas komen bij het samenstellen van een bierassortiment. Bier als ideale partner en begeleider van gerechten en hapjes. Bier dat perfect aansluit bij een aperitief maar ook bij iedere gang. Tijdens voor-, hoofd- en nagerecht wordt per gang een goed aansluitende biersoort geschonken.

Keuzes

Door keuzes in contrasterende of complementaire aroma’s en smaken is er optimale beleving van zowel het gerecht als de begeleidende drank, beiden versterken elkaar en dit maakt de beleving compleet!

Over ons

Wij zijn met een groep enthousiastelingen gestart het leven zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen die inziet dat het uit meer dan alleen maar werk, verplichtingen en status bestaat.

Onze missie

‘Laeve in de brouwerie’ opent hart, ziel en zaligheid door de geneugten van het leven te vieren waardoor de geestelijke mens zich kan verrijken met passie, kunst, cultuur, spijs en drank.

Wat wij bieden

  • Bier proeverijen
  • Kunst en cultuur reizen
  • Brouwerij workshops
  • Advies in levenswijsheden